středa 10. dubna 2013

V sárí v ZOO se slony

O víkendu 6. a 7.4.2013 měli návštěvníci pražské Zoo možnost zdarma vyzkoušet krásy Indie. Konalo se tam totiž otevření nového pavilonu slonů a hrochů. A Ganga a také skupina Garam Masala byly oficiálními hosty. Kromě tanečních vystoupení, minikurzů, čaje a povídání o Indii bylo hlavní atrakcí vázání do sárí. A to hned na dvou místech. V teple výukového centra nebo přímo u nového výběhu slonů. Tam také zájemci dostali bindi (červenou tečku) a mohli pokládat nejrůznější otázky.
Nejvíc to zajímalo hlavně menší slečny. Maminky občas přesvědčila pouze věta "umíme to i přes kabát". Bylo totiž kolem pěti stupňů nad nulou. Vyráběli jsme tedy takové malé sněhuláky, jak se můžete přesvědčit v galerii.
Ovšem nejen slečny a paní přilákalo sárí. Vyzkoušelo to i několik kluků, jedno miminko v kočárku a dva pořádní chlapi. Častým dotazem pánů bylo jak se sárí svléká a když jsme jim dali možnost si to na vlastní manželce vyzkoušet, velmi se jim tento oděv líbil.














3 komentáře:

  1. Vypadá to, že to byla krásná akce, kterou si užili nejen návštěvníci Zoo, ale i Vy.
    Škoda že jsem daleko a po operaci a tudíž jsem se nemohla zúčastnit. Třeba se Vám někdy pro velký úspěch podaří něco podobného i u nás v Brně.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda holky,muselo to být bezva...velká závist!!! :-D....kec ám...nejsem závistivka :-)
    Moc Vám to všem slušelo,ale ty dvě malý holčičky v tom fialovém sárí jsou nej!! :-)

    OdpovědětVymazat