pátek 17. dubna 2015

Stylový indický nábytek a doplňky



Indie je druhou nejlidnatější zemí světa, která se pyšní díky velké rozlehlosti také velmi pestrým složením obyvatelstva. Každý region vyniká svými osobitými kulturními tradicemi a zvyky, rozmanitými druhy náboženství a pro každou oblast jinými tradičními pokrmy.
V čem jsou bytové doplňky a nábytek z Indie jiné? Indický nábytek a dekorace se vyznačují především exotičností, originálním pojetím a kvalitou. Originalitu jednotlivých kusů zaručuje ruční výroba produktů. Kvalitní přírodní materiály jako dřevo, kůže, hedvábí, jutta a mnoho dalších nabízí dlouholeté používání v případě adekvátní péče o výrobek.   

Indický nábytek z masivu

Jedním z hlavních znaků indického nábytku je použití masivního tropického dřeva, které vyniká svojí tvrdostí, minimální roztažností a odolností vůči opotřebení při každodenním používání. Tropické dřevo pochází z tamních dřevin, kterými jsou indický palisandr, mangovník indický a teakové dřevo. Nábytek z Indie Vás okouzlí nádhernou kresbou masivního dřeva.
Jednotlivé kusy indického nábytku se stanou nepřehlédnutelnou ozdobou Vašeho interiéru. Jedinečné taburety, nápadité konferenční stolky nebo praktické komody z masivu nabízí neopakovatelný design. Aby Vám nábytek dlouho sloužil, je nutná běžná a pravidelná péče o něj s minimálním použitím agresivních prostředků a čas od času ošetřit dřevo voskem.  

Tradiční bytové doplňky

Hledáte-li originální dekoraci k ozvláštnění Vaší domácnosti, jsou tradiční bytové doplňky z Indie trefou do černého. Snadno se kombinují. Ruční výroba zajišťuje jedinečnost každého kusu a také kvalitní zpracování. Smysl pro detail můžete vidět například na dekoru stolních lamp s ručně malovanými ptáčky nebo na dekoračních polštářích z jemného hedvábí.   
Indie je magická země, která nabízí řadu kontrastů. Díky indickému nábytku a doplňkům si část kouzelné atmosféry můžete přenést přímo k Vám domů. Určitě nebudete litovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat